DESPRE NOI

Compania E-PRIME.MD astăzi este una din liderii pieții Republicii Moldova care oferă servicii și componente pentru sisteme fotovoltaice la cheie, cu și fără stocare de energie.

Noi suntem instalatori profesioniști de centrale solare. Pe parcursul a peste 5 ani, am implementat peste 200 de stații solare de diferite dimensiuni.

E-PRIME oferă servicii de proiectare și construcție de sisteme de alimentare cu energie pentru case particulare și afaceri, folosind surse ecologice de energie, pentru un viitor mai ecologic.

Importăm întreaga linie de echipamente necesare pentru construirea de centrale solare de rețea, sisteme de alimentare hibrid și autonome. Echipele noastre realizează instalarea și punerea în funcțiune de orice complexitate și în totalitate.

Compania E-PRIME.MD lucrează în parteneriat cu companii internaționale precum TRINASOLAR, HUAWEI, SWISSOLAR, Fronius, RISEN, JINKOSOLAR, SOLIS, SOFARSOLAR, CANADIANSOLAR, INTERENERGY, SUNGROW, s.a.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea E-PRIME.MD este de a dezvolta energia solară și de a o face ușor de înțeles și accesibilă pentru un viitor mai sigur și mai prietenos cu mediul.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră este să devenim lider în industria solară, oferind clienților soluții solare avansate și de înaltă calitate, care să le aducă eficiență și încredere în viitor. Apreciem reputația noastră și ne străduim să luăm o poziție de lider în industrie, fiind un partener de încredere.

SERVICII E-PRIME

Consultanță eprime

Consultanță ȘI ÎNCHEIERE CONTRACTULUI

Oferim consultanță specializată gratuită și suntem atenți la detalii pentru rezultate de succes. Inginerii calificați vor analiza casa la fața locului și vă vor oferi cea mai bună soluție.
proiectare eprime

PROIECTAREA STAȚIEI FOTOVOLTAICE

Vom dezvolta soluții tehnice ținând cont de caracteristicile locuinței dvs. Adaptăm sistemul pe baza nevoilor de consum, de locația amplasării, condițiile meteorologice și bugetului alocat.
autorizare eprime

obținem toate autorizațiile necesare

Ne ocupăm de perfectarea tuturor actelor necesare, de obținerea avizului de racordare.
instalare eprime

LUCRĂRI DE CONSTRUCȚIE ȘI MONTAJ

Asigurăm livrarea și montajul profesionist, cu propriile echipe și utilaje. Suntem experți în montarea sistemelor fotovoltaice și găsim soluțiile ideale pentru fiecare proiect.
service ȘI garanție eprime

Darea în exploatare a stației

Punem în funcțiune instalațiile fotovoltaice cu și fără stocare de energie, atât pentru utilizatorii rezidențiali, cât și pentru cei industriali.

achitare în rate cu 0% eprime

Mentenanță și

GARANȚIE

Monitorizăm gratuit sistemul, diagnosticăm și intervenim când este necesar. La fel oferim garanție la panouri solare - 25 de ani și 5 ani la serviciile comerciale.

ECHIPA E-PRIME

Cei mai buni oameni lucrează în fiecare zi pentru a oferi cele mai bune servicii clienților!
 • Dmitri Constantinov

  CEO E-PRIME
 • Inesa Moroi
  Account Project Manager
 • Виктория Осипова
  Account Project Manager
 • Ana Tinica
  Account Project Manager
 • Ольга Шахнис
  Commercial Manager
 • Евгений Осипов
  Distribution Manager
 • Мошайлов Евгений
  Logistics Manager
 • Grigorii Sandu
  Manager Engineer
 • Arser Ana
  Financiar Audit
 • Гараба Евгений
  Content Manager
 • Liliana Foiu
  Marketing Manager
 • Ciobanu Dumitru
  Installation Team Leader
 • Mihail Iordati
  Installation Team Leader
 • Mihail Mariniuc
  Installation Team Leader

SCRISOARE DIRECTORULUI!

Conducerea companiei E-PRIME.MD este deschisă pentru dialog, așa că dacă aveți sugestii, dorințe sau sunteți nemulțumit de calitatea muncii angajaților, puteți utiliza formularul.

6 MOTIVE CA SĂ NE ALEGI PE NOI

1

Prețuri corecte, direct de la importator

Nu lucrăm cu intermediari! Comandăm produsul direct de la producător, deaceea nu trebuie să mai achitați alte prețuri ascunse. Scopul nostru este să îți oferim cel mai bun raport calitate/pret.
2

Documentație gratuită

Te scăpăm de toate grijile perfectării actelor necesare, care de fapt sunt foarte multe. Documentația precum avizul de racordare, amplasarea panourilor și calculul rezistenței le oferim gratuit pentru toate sistemele noastre.
3

Ingineri cu calificare europeană

Suntem unicii din Moldova, care avem în echipă montatori și ingineri cu instruire și experiență europeană.
4

Calitate și stoc permanent

Alegem să oferim clienților noștri doar produse a căror eficiență este testată ani la rând. Colaborăm cu companii din UE cu peste 20 ani de experiență.
5

Mentenanță și Garanție

Pentru că ne dorim cu adevărat să vă bucurați de investiție, vă oferim asistență gratuită în primele 24 luni de la instalare. Garanție 25 ani la produse și 5 ani la lucrările de execuție și montaj.
6

ACHITARE ÎN RATE CU 0%

Identificăm împreună soluții de finanțare ale proiectului și oferim posibilitatea de achitare în rate cu 0%.

PARTENERI PENTRU FINANȚĂRI

Colaboram cu cei mai buni parteneri pentru finanțările cu achitare în rate și pentru proiecte cu finanțare guvernamentală
finantare cu achitare in arete pentru montarea panourilor solare
programe de finantare pentru panouri solare pentru persoane juridice
programe de finantare pentru persoane juridice panouri solare

Solicită consultația inginerului pentru proiectul tău!

Completează câmpul de mai jos cu numărul de telefon și revenim imediat cu un apel!
Made on
Tilda